INICI ANIMES INFORMACIÓ CONTACTA'NS

Termes i condicions


1. Acceptació

Posem aquest lloc web a la disposició de qualsevol usuari, per al seu propi consum i ús, amb les condicions legals que trobaràs en aquest text més en el de privacitat/cookies. L'ús de la web per part teva implica un compromís de no usar-la per a finalitats il·legals, il·lícits, o que suposin una infracció de normes.


2. Descripció de la web

Una vegada que accedeixes a la web trobaràs la pàgina principal de la web on podràs accedir a les últimes actualitzacions de les sèries publicades. També es disposa d'una barra de navegació amb diferents opcions.


3. Enllaços

No som responsables de les webs o els continguts externs. Les webs a les quals accedeixis no estan associades ni relacionades amb animeCAT.


4. Edat

Declares que ets major de 16 anys i que disposes de la capacitat legal necessària per a vincular-te per aquest acord i utilitzar la web de conformitat amb aquestes normes.


5. Utilització del servei

Utilitzaràs animeCAT de forma adequada i lícita, complint la legislació vigent i sobretot complint aquests termes. Abstenir-se de:
1. Utilitzar la web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits per aquest document, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels Serveis, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic.
2. Accedir a àrees o recursos restringits, sense complir les condicions exigides.
3. Provocar danys en els sistemes físics o lògics de animeCAT, dels seus proveïdors o de tercers, a través de la web.
4. Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades de animeCAT, tercers proveïdors.
5. Reproduir o copiar, distribuir, permetre l'accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els Continguts, tret que es compti amb la corresponent autorització o llicència.

6. Propietat intel·lectual

animeCAT és titular o llicenciatari de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del seu web, excepte el contingut de tercers on s'aplica la llicència corresponent o es fa ús de la modalitat fair use per a propòsits informatius i sense ànim de lucre.
Els continguts textuals de la web estan subjectes a una Llicència Reconeixement – compartir igual 4.0, és a dir, pots compartir els nostres continguts sempre que ens citis com a font o autors, i comparteixis de la mateixa forma que nosaltres els continguts.
Per això, queda expressament prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació de la totalitat o part dels continguts de text d'aquesta web, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, i en tot el que quedi fora d'una llicència CC BY-SA.


7. Modificacions i nul·litat

És possible que continuem actualitzant aquests termes d'ús en el futur. Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, només afectarà aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç.


Per més informació et pots posar en contacte amb nosaltres enviant un correu a info@animecat.cat.


Aquest document es va actualitzar per última vegada el 15 de febrer de 2019.